Épület beázás Budapest – K&K Kárcsoport Kft

A helyszín megtekintése után megállapítjuk a beázás pontos okát és helyét, javaslatot teszünk javításra, melyet el is végzünk. Épület beázás Budapest: +36-30-089-3118

 

Sokan nem veszik komolyan a tető hibáit. Még azt is elnézik, ha a falon a koszorú mentén nedves foltok lesznek láthatóak eső után. Először csak a tetőszerkezet ázik, majd a padlás padozata, s később a mennyezet szigetelése is. Ezután jelennek meg a szobában, konyhában a nedves foltok a mennyezeten. Ekkor már elég jelentős a baj. Javasoljuk, hogy minden évben nézzék át a tetőt, hogy megelőzzék a jelentős kiadással járó épület beázást.

Hol találkozhatunk épület beázással?

  • magas tetőknél (manzárd tető, sátortető, nyeregtető stb., cserép, pala repedés, törés, elcsúszás);
  • lapos tetőknél ( szigetelés hiány, szigetelés sérülés, elöregedés);
  • falak (külső és belső oldalfal, homlokzati falon vízfolt a festésen, esetlegesen vakolat felpúposodás, hullás);
  • mennyezeti födém (családi házak gyakori meghibásodása, vízfolt vakolat hullás, stb.);
  • lakás mennyezet (pl. felső szomszéd csőtörés);
  • terasz beázás (befelé fal átázás, lefelé alsó helyiségek beázása);
  • nyílászárók beázása (pl. küszöb tömítetlenség, ablakpárkány hibás felhelyezése);

Bármilyen hiba észlelésénél fontos a hiba okának megkeresése, s egyszerűbb esetekben (pl. tetőcserép igazítás, felső szomszéd értesítése a csőtörésről, stb.) az elhárítás megkezdése. Ezután célszerű minket hívni, a hiba, a kiváltó ok pontos meghatározására és a szükséges helyreállítás elvégzésére, ami mellett célszerű az épület szárítási szolgáltatásunkat is igénybe venni.

Soha ne felejtse, hogy az épület beázás egy alattomos dolog, mivel minél később szünteti meg a kiváltó okot, annál nagyobb területet képes a beáskor bejutó víz károsítani. Akár az épület szerkezetét (tartófalak, födémek, aljzatbeton szigetelések, stb.) is megtámadhatja. Nem beszélve arról, hogy ha a szárítást csak a természetre bízza, akkor a későbbiekben az elhanyagoltság penészedést és állagromlást is okozhat.

Fontos a gyors felismerés, szakemberink időben történő gyors értesítése, hogy a kiterjedt károkozást megakadályozhassuk, s a ránk fordított anyagiak sokkal kisebb mértékűek, mint egy nagykiterjedésű későn „kezelt” épület beázás szakszerű megszüntetése.

Csőtörés bemérés ár K&K Kárcsoport Kft

Amennyiben a fenti területen segítségre van szüksége, vagy bővebb információt szeretne kapni az épületszárításról, akkor hívja szakembereinket.

Épület beázás Budapest - K&K Kárcsoport Kft

© 2021 Copyright - Minden jog fenntartva!